2021 CAN-AM OFF-ROAD PONUDA

ČETVEROTOČKAŠI ZA SVAKI TEREN, SVRHU I STIL VOŽNJE

2021 CAN-AM OFF-ROAD PONUDA

Can-Am АТВ

Издржливоста, уникатниот дизајн и практично неограничената моќност се квалитети кои со години ги одржуваат квадрите на Can-Am. Овие возила имаат голема удобност во најтешките места за трки, како и при возење на брзи делови на чакал и на тврди површини. Тие можат да се користат за екстремно возење надвор од патот и за забава, да работат во многу околности и се сигурни дека ги исполнуваат најпребирливите очекувања.  Can-Am се дизајнирани да ги комбинираат најдобрите перформанси со иновативни механички спецификации во комбинација со удобност. Производите од признатата марка Can-Am се карактеризираат и со нивниот оригинален изглед. Современите модели како што се Outlander Pro + 650 T се карактеризираат со  футуристичка, модернистичка линија, благодарение на што задоволството од возењето е уште поголемо од порано. Имате кратки или MAX модели со дополнително седиште за патници. Многу модели имаат интегриран DPS (три-брзински управувач на моќност). Можете да изберете од различни капацитети на моторот од 450 - 1000 кубика. Проверете ги индивидуалните производи и искористете ја најновата генерација на квадри на Can-Am!

АТВ BRP - само најдобрите

Производите BRP, Can-Am и Can-Am Spyder се високо ценети од клиенти од целиот свет. BRP (Bombardier Recreational Products) е канадска компанија специјализирана за производство на врвни спортски и рекреативни возила, како што се снежни мотори на Ski-Doo и Lynx, Can-Am ATVs и Can-Am SSVs, Sea-Doo скутери за вода, вонбродски мотори на Evinrude и возила на Spyder Roadster.

Производите BRP се исто така наменети за професионална спортска употреба. Нивниот квалитет се потврдува со бројни успеси, вклучувајќи ги и постигнатите на меѓународен натпревар за шест дена. Теренски возила кои доаѓаат од BRP се со висок квалитет, што е тешко да се најде кај производите од други производители. Ова се должи на фактот дека секој модел е развиен со внимание на најмалите детали. Брендовите како што е Can-Am вклучуваат различни типови возила: теренски возила, возила за сите терени, како и SSV со изложени кабини, дополнителни патнички места и можност за удобно патување на улиците. Вреди да се спомене дека, заради капацитетот, огромниот број коњски сили и агилноста на возилото, ваквите возила ги користат и службите - противпожарна служба, медицинска нега, а во некои земји и полицијата.

Познати квадри, топ марки

Сите производи на BRP ширум светот имаат неограничена репутација, што лесно можете да ја дознаете со следење на различни форуми на Интернет и на коментарите за четирицикли. Избор на возило од линијата Renegade, Outlander или Youth е гаранција за успешна набавка што ќе обезбеди безброј задоволства за време на шумските екскурзии.

Outlander, Renegade и Youth

Квадрите на Outlander, Renegade и Youth се најпрепознатливите производи што BRP ги создаваше со години. АТВ-те , како што подразбира името, се дизајнирани за употреба надвор од патот. Квадрите како Outlander DPS 570 T имаат големи разлики и суспензија. Високата моќност на моторот Ротакс обезбедува најдобро искуство кое го  барате и брзо возење. Надворешните лица се совршени за груби, влажни и калливи возења што е невозможно да се победат од други возила што не се прилагодени на најтешките услови.

Накратко, квадрите на „ Outlander “ се едноставно најдобрите четирицикли на пазарот, создадени за специфични задачи. Моделите Outlander MAX XT и XT-P се исклучително популарни. Renegade моделите се создадени за конкуренција. Тие исто така добро ќе се справат со предизвик на теренот, но најдобро одговараат за возење во умерено тешки услови. Renegade имаат многу издржливи мотори со 90 коњски сили и помала тежина во споредба со автомобилите, што ги прави овие машини навистина предаторски. Renegade X MR 1000 R од линијата за модели 2020 се смета за еден од најмоќните претставници во целина, а Renegade X XC исто така привлекува големо внимание. Тие се достапни со разни моќни мотори: 650 и 1000 кубика.

Не треба да ги забораваме возилата од младинските серии. Овие модели се малку полесни и помали. Тие се  совршени за помладите корисници и луѓето кои штотуку ја започнуваат својата авантура со адреналински наплив на сите теренски возила. Можете да изберете помеѓу Youth DS или DS X.

Quad модели - најновата понуда

Клучните модели за 2020 година се квадрициклите: Outlander, Renegade, Youth. Овие возила доаѓаат во многу варијанти кои се разликуваат во дизајнот и механичките спецификации: мотори (најчесто варијанти на Rotax V-Twin), амортизација, суспензија, забрзување, управување со моќност, тркала и гуми. Линијата за 2020 година се карактеризира со уште побрз дизајн и компоненти и параметри кои успешно ги надминуваат многу патнички автомобили. Современите модели обезбедуваат најголемо задоволство при возењето. Широкиот опсег исто така вклучува возила опремени со шест погонски тркала 6x6 (на пр. Can-Am Outlander 6x6 450 T) кои се совршени кога ви требаат тешки квадри за да работите на груб терен. Can-Am адаптирани за возење по кал, влажни и груби површини, кои ќе се справат со сите околности.

Left Regional Banner Right Regional Banner Left Country Banner Right Country Banner